Printare 3D

Prototiparea rapida castiga din ce in ce mai mult teren pe piata existenta, in majoritatea domeniilor: inginerie industriala, automotive, medicina, arhitectura, machete, modelism, unicate, hobby , decoratiuni interioare si festive, publicitate etc.

 

Avantaje: cost scazut, timp de prelucrare bun, piesele obtinute pot fi prelucrate mecanic si vopsite, printurile sunt prototipuri functionale, sunt asamblabile, precizie ridicata, greutate scazuta.

 

Dezavantaje: O gama limitata de materiale plastice, dar care este intr-o continua extindere, proprietatile mecanice, fizice si chimice ale acestora sunt mai putin bune, dimensiunile printurilor  reduse (200x200x185) pentru elementele dintr-o bucata.

Galerii foto

 • Decoratiuni tort

  Daca iti doresti ca tortul celui drag sa fie special, poti adauga acest accesoriu, pe care ulterior il poti pastra pe o polita sau comoda datorita suportului cu care este prevazut.

 • Logo firme

  Produsele de acest gen pot fi asezate in spatial de lucru sau pot fi oferite ca produse publicitare insotite de o carte de vizita sau portofoliu.

 • Placute personalizate

  Placutele pot fi lipite pe usa dormitorului copilului sau usa spatiilor de depozitare, penare sau ghiozdane, ramane la alegerea dumneavoastra. De asemenea placutele pot fi personalizate si pentru birouri, cabinete, sali sau diverse incaperi.

 • Statuete

  Statuetele sunt rezultate in urma scanarii 3D a subiectului, ulterior se poate aplica culoarea dorita prin vopsire sau prin pictare manuala - detalii imbunatatite.